Pris: 249,00 DKK
Ekskl. moms 199,20 DKK
Varenummer: CC.CEC
Lagerstatus: På lager

CHRISSANTHIE EYE LID CLEANSER

 

Fantastisk plejende afrensningsprodukt fra Sydafrika. Dette produkt er specielt udviklet til afrensning af den sensitive hud omkring øjnene. Chrissanthie Eye Lid Cleanser er et banebrydende plejeprodukt, som har fået fremragende anmeldelser fra professionelle vippeteknikere over hele verden, da den er som skabt til nænsom afrensning af eyelash extensions, samtidig med at den holder dine øjenlåg og øjenvipper sunde og bakteriefri. Den ikke bare forebygger, men bekæmper også bakterietilstande opstået i forbindelse med øjeninfektioner, og har yderligere en dæmpende effekt på allergi.

Anvendelse: Ved almindelig afrensning af eyelash extensions fortyndes Chrissanthie Eye Lid Cleanser med sterilt eller almindeligt postevand i forholdet 10% Chrissanthie, 70% vand, 20% luft. Benyt evt. vores Foam Dispenser til opløsningen og få en dejlig blød skum til at rense vipperne blidt og skyl efter med lunkent vand. Ved behandling af inflammation/Blepharitis benyttes et par dråber Chrissanthie Eye Lid Cleanser ufortyndet på en vædet vatrondel to gange dagligt.

Pro Tip: Chrissanthie Eye Lid Cleanser fungerer også som en effektiv øjenmakeup fjerner. Selv vandfast mascara kan afrenses med dette alsidige produkt. Det indeholder bl.a. ekstrakt af Tea Tree Oil, som er anti bakteriel og anti septisk, hvilket har en bekæmpende effekt på inflammationstilstanden Blepharitis.

Indhold: 30 ml.

Vejledende udsalgspris: 249,00 kr.

 

 Sikkerhedsdatablad.