Pris: 169,00 DKK
Ekskl. moms 135,20 DKK
Varenummer: DCURLBLFLATLASHS0.2Xxx
Lagerstatus: På lager

Tilvalg / varianter

FLAT LASH

 

Flat Lash 0.20 er 60% lettere end Laser Lash i 0.20 og holder 20% bedre!

Typen Flat Lash Eyelash Extensions til klassisk 1:1 teknik, kendetegnes ved deres flade form, som breddemæssigt matcher en 0.20mm, men tykkelsesmæssigt matcher en 0.07mm!  De har et mere elipseformede tilhæftningsareal, hvilket giver en bedre tilhæftning på den naturlige vippe end en rund extension. Grundet deres mere flade form, er der mindre materiale, hvilket gør dem ekstremt bløde og fleksible! De har splittede ender for at give volume effekt.

NB: Du kan nu give din kunde ekstra fylde og dramatisk look med Flat Lash i 0.15 & 0.20 med semi gloss finish.

Flat Lash er optimale til kunden der ønsker lidt mere intenst look, eller mere dramatisk fylde. Perfekt til under som f.eks har få naturvipper, eller svagere/finere vipper og ønsker max volume ud af en klassisk påsætning, da disse giver et ret intenst look grundet den semi glossy overflade. Flat lash er stadigvæk syntetiske vipper, fremstillet i koreansk højkvalitets PBT Nylon. Alt efter dit niveau som vippetekniker, anbefaler vi limene GLAM eller MACH til påsætning af Flat Lash.

Flat Lash er intenst sorte med en semi-gloss overflade finish. Ønsker du en semi-mat variant som er endnu lettere? Så benyt Super Flat, som kan give ekstra vild impact da de også findes i 0.25!

Pro Tip: Har du ikke prøvet Flat Lash før? Prøv en mixed bakkeEn Mixed bakke består af rækker med forskellige længder: én række med 7, én 8, én 9 og én længde med 14 mm., og derudover 2 rækker af længde 10, 11, 12 og 13 mm. 

Indhold: 12 rækker.

Varianter: Flat Lash findes i C curl og D curl i 0.15 i alle længder, samt 0.20mm i mixed bakker. Ønsker du 0.20 i alle længder, så mix med eller benyt Super Flat i 0.20 eller 0.25